Honkalinna
(11 + 6 henkeä, 240.0 m²)

52100 Anttola

Mikkelistä 30 km itään, Saimaa 350 m, matala, kova hiekkapohja, ranta yhteiskäytössä omistajan kanssa (käyttää rantaa harvoin), oma ranta 700 m autolla ja 500 m polkua pitkin, omassa rannassa hyvä laituri ja patio, oma vene.

Hirsihuvila 2005, keittiö, olohuone, makuuhuone parivuode ja 1 vuode, yläkerrassa makuuhuone 1 vuode, makuuhuone parivuode + 1 vuode, makuuhuone parivuode ja 2 vuodetta, makuuhuone parivuode, makuuhuone parivuode + 1 vuode, yläkerran aula 2 lisävuodetta, pesuhuone, pukuhuone, sauna (sähkökiuas), kaksi terassia ja kaksi lasiparveketta. Huvilassa on kaksi suihkua ja kaksi WC:tä. Pihasauna (10 m²), jossa sähkövalo ja kylmä vesijohto. Autokatos.

Yhteisrannassa (et. 350 m) on omistajan rantasauna. Yksi saunomiskerta / varausjakso omistajan rantasaunalla sisältyy hintaan. Lisäkertoja on mahdollisuus varata eri maksusta.

Eri sopimuksesta vierasmaja (32 m²), jossa makuuhuone 3 vuodetta, makuuhuone 5 vuodetta, WC (käynti kuistin kautta), vierasmajassa sähkövalo ja -lämmitys, lisähintaan 225 euroa/viikko. Savusauna, omistaja lämmittää 80 euroa/kerta.
Varustelu

Sähkövalo, sähköhella, jääkaappi ja pakastin, sähkölämmitys, varaava takka ja leivinuuni, kylmä ja lämmin vesijohto, suihku, 2 wc, mikroaaltouuni, tv, cd-soitin, video, astianpesukone, pyykinpesukone, grillikota, rantasauna

Etäisyydet

Helsinki 230 km, rautatieasema 30 km, bussipysäkki 8 km, ravintola 8 km, kauppa 8 km, naapuri 350 m
Tarkemmat tiedot

Tasokas, tyylikäs ja avara huvila kahdessa kerroksessa, sopii useammalle perheelle. Uimarantaan polkua pitkin metsän läpi, pääsee myös tietä myöten. Omistajalta on vuokrattavissa veneitä.

Laskettelurinne Tornimäki, etäisyys 25 km. Ratsastusmahdollisuus 3 km, Anttola 8 km, Ollinmäen viinitila 10 km.

Loppusiivous on pakollinen viikkovarauksissa. Avainpantti paikanpäällä 100 euroa, myös viikonloppuvarauksissa. Lisämaksu koirista 50 euroa/koira/viikko, 20 euroa/viikonloppu. Maksu paikan päällä.

Hinnat

Viikko 1261 - 1612 €
Viikonloppu 708 - 1090 €
Valitsemalla aloitus- ja lopetuspäivän saat näkyviin hinnan haluamallesi ajankohdalle.

Kokonaishintaan sisältyvät lisäpalvelut
Loppusiivous

Tarkista mökin varaustilanne tästä ja lue lisää >>


Lomaasi helpottavat lisäpalvelut

Liinavaatteet (10,19 € / kpl)